ABOUT US
Anvelope
Jante

Contact


Tel: 021 232 98 67

Fax: 021 232 68 42

Mobil: 07ANVELOPA
(0726 83 56 72)


Email:
office@magistral.ro

Sistemul WYNN’S de curatare a sistemului de aer conditionat

Sistemul de curatare a sistemului de aer conditionatSistemele de aer conditionat din masini dezvolta microorganisme ce pot provoca iritatia ochilor si nasului, inflamatii ale gatului si iritatii ale cailor respiratorii. Pe langa acestea, sistemul de aer conditionat emite deseori mirosuri neplacute. Sursa acestor microorganisme, bacterii si ciuperci este evaporatorul masinii.
 
Evaporatorul este alcatuit din eleroane de racire. Conform principiului de functionare a aerului conditionat, aerul umed si cald se condenseaza  si apa este evacuata de pe eleroane dar datorita tensiunii superficiale a apei, aceasta se poate acumula intre aceste eleroane creand un mediu propice dezvoltarii microorganismelor.


Aceste microorganisme sunt suflate in habitaclu si inhalate de pasageri provocand iritatii ale oghilor si gatului si degajand un miros neplacut.


Pentru a elimina mirosurile neplacute provenite de la instalatia de aer conditionat a masinii se aplica un tratament cu tehnologie ultrasonica care elimina bacteriile si mirosul direct de la sursa

Tratamentul cu Wynn’s Aircomatic II curata evaporatorul, reimprospateaza tuburile de aer si habitaclul. Vaporii curata suprafata evaporatorului si aerul din habitaclu.
Sistemul ultrasonic Wynn’s de curatat sistemul de aer conditionat

  • inlatura polenul si nicotina din evaporator
  • dezinfecteaza si elimina microbii, ciupercile si bacteriile
  • previne reactiile alergice
  • elimina mirosurile neplacute

Cauta anvelope

Marca:
Tip: Sezon:
Dimensiuni:
* Lasati libere campurile de care nu sunteti sigur Cauta anvelope

Cauta jante

Marca:
Dimensiuni:
* Lasati libere campurile de care nu sunteti sigur Cauta jante